PALANGA INN TAISYKLĖS:

Ačiū, kad pasirinkote Palanga INN apartamentus! Kad poilsis būtų sklandus, susipažinkite su poilsio pas mus taisyklėmis: 

  į užsakytus apartamentus, gali atvykti tik rezervacijos metu raštiškai nurodytas asmenų skaičius. Už kiekvieną papildomai atvykusį Svečią (susiderinus ir esant galimybei)+15 eurų parai.Į šią kainą įeina patalynė ir rankšluosčiai
-Vienam apartamentui skiriama tik viena parkavimo vieta.
-Priimame svečius su augintiniu – TIK SUDERINUS IŠ ANKSTO IR TIK VIENĄ AUGINTINĮ iki 10kg.į vienas patalpas už papildomą tvarkymo mokestį, kuris sumokamas iki atvykimo likus  24val..
-ATVYKIMAS nuo 14.00 iki 19.00 valandos. IŠVYKIMAS iki 11.30.
Jei yra galimybė, galimas yra Vėlyvasis išvykimas iki 16 val.iš anksto susiderinus raštu ( arba ankstyvasis atvykimas) +15 €/patalpai.
-palikus apartamentus netvarkingus yra taikomas +15€ tvarkymo mokestis. Kelioninės vaikiškos lovutės nuomos kaina 10eur.,o papildomas / paplūdimio rankšluostis 3 eur.
-Dviračiai ar kitas inventorius, jo nuoma –  kreiptis pas savininkus.
-papildomas apartamentų valymas 15 eur.
-Svečiui apsistojus 10 dienų ar ilgesniam laikotarpiui, šeimininkai privalo be papildomo mokesčio pakeisti patalynę ir rankšluosčius (patalynė ir rankšluosčiai keičiami kas 7 dienas).
-saugoti savo daiktus. Šeimininkai už jūsų asmeninius daiktus neatsako.
-Svečias pats atsako už savo vaikus tiek viduje, tiek lauke. Atkreipkite dėmesį į savo vaikų saugumą vaikų žaidimo aikštelėje. Nepalikite jų be priežiūros. Svečias pats atsako už savo vaikus naudojantis dviračiais ar kitu inventoriumi.
-Svečias privalo saugoti PALANGOS INN turtą. Padarius materialinius nuostolius Svečias privalo juos atlyginti.
-neišneškite iš PALANGA INN teritorijos jai priklausančių daiktų, rankšluosčių, užtiesalų. Esant poreikiui, suderinkite/išsinuomokite iš šeimininkų.
– RŪKYTI galima tik ten kur matysite pelenines, o apartamentuose rūkyti GRIEŽTAI draudžiama.
-PALANGA INN ramybės laikas nuo 22.00 valandos vakaro iki 8:00 valandų ryto.
– Palanga INN teritorija skirta tik Palanga INN svečiams, pašaliniai asmenys nepageidaujami.

Pažeidus nors vieną taisyklių punktą, apmokėjimas yra negrąžinamas, o svečiai turi palikti Palanga INN teritoriją nedelsiant.